Складнощі року, що минає, через непередбачену пандемію ми все випробували на собі, тому з великими сподіваннями чекаємо змін на краще. За слов’янським календарем наближається Рік Півня, Який Кричить, за східним — Білого

Металевого Бика. Важливо, щоб це був вдалий рік — без війн і пандемій, а зустрічати його треба з гарними думками.

Прикрашений гірляндами будинок, сяюча ялинка і святковий стіл з ароматними стравами створять вишукану атмосферу. В оздобленні кімнат і стола можете віддати перевагу серпантину, мішурі та прикрасам білого і металевого кольору. На ялинку зробіть прикраси своїми руками, при цьому можете загадувати бажання.

Дарувати краще практичні подарунки, які і потішать, і користь принесуть.

Що надягати

Цього року кольорову гаму бажано витримати у світлих тонах, що переважають у природі. Це може бути білий, ніжно-блакитний, персиковий, кремовий, бежевий, сріблястий або золотавий відтінок, який вас надихатиме.

Можете розбавити білий колір металевим блиском (аксесуари чи туфлі). Перевагу віддайте зручному одягу з натуральних матеріалів.

А ось від вбрання яскравих кольорів, особливо червоних, потрібно утриматися, як стверджує більшість астрологів, щоб не розлютити бика.

Чим пригощати

На столі мають бути звичні зимові салати, закуски, соління, а також багато рослинної їжі: листя салату, овочі, фрукти. Але треба бути обережними з вибором м’яса, вважається, що страви з яловичини можуть образити господаря року.

Також можуть бути представлені молочні продукти, сири.

Серед напоїв популярними будуть компоти, натуральні соки та ягідні настоянки.

Про десерт теж не варто забувати, але робіть акцент на його користі.

У Новорічну ніч їжа може бути максимально простою, але стіл має бути накрито щедро та приправлено добрими новорічними побажаннями!