Подарунки учасникам клубу «Довіра».

Понад 800 солодких гостинців отримали від Тетяни Миколаївни діти пільгових категорій (вихованці інтернатів, родини, що опинились у складних життєвих обставинах, прийомні родини, інваліди), що мешкають на території Радомишльського, Малинського, Хорошівського, Черняхівського та Коростишівського районів.

Також у пріоритеті роботи парламентарія — допомога творчим дитячим організаціям, що функціонують на території виборчого округу. Зокрема, помічники з подарунками відвідали учасників клубу національно-патріотичного виховання молоді «Незламні» та клубу «Довіра», що діє при ГО «Свічадо» у Малині. Солодощі отримали й 20 юних учасників конкурсу малюнків, присвяченого Новому року. А 115 учнів Луківської ЗОШ І—ІІІ ступенів Малинського району одержали від депутатки новий спортінвентар (м’ячі, скакалки, шахи, тенісні ракетки тощо).

Пріоритетним напрямом роботи Тетяни Грищенко є також і всебічна підтримка учасників АТО/ООС та їхніх родин. Напередодні зимових свят вона разом із депутатом Малинської міської ради Юрієм Рудченком передали бійцям 501-го окремого батальйону морської піхоти ЗСУ, що дислокується у Бердянську Запорізької області, благодійну допомогу — мийні засоби, солодощі, фрукти й вітальну адресу зі словами щирої подяки за мирне небо над головою й сумлінне виконання конституційного обов’язку із захисту наших кордонів від російського агресора, а також сподіваннями на якнайшвидше повернення захисників до рідних домівок.

Волонтери з Малина найближчим часом доставлять вантаж і побажання на місце дислокації військовослужбовців, серед яких є і вихідці з Житомирщини.

Житомирська область.

Фото автора.