Майже сто вінничан, одягнених у костюми новорічних персонажів, взяли участь у велопробігові вулицями міста. Очолив святкову колону на власному велосипеді народний депутат України Сергій Кудлаєнко.
Це вже п’ятий новорічний велопробіг, який традиційно підтримує міськрада. Нинішнього року депутатів Вінницької міськради представляв на велопараді Павло Яблонський. Разом з керівником розвитку велосипедної інфраструктури при міській раді Олегом Крупським він узяв на себе відповідальність за організацію і проведення акції. Після її завершення провели конкурси у трьох номінаціях: «Велодідиморози», «Велоснігуроньки» та «Новорічний олень». Нагородою для переможців стали подарунки від магазинів з продажу велосипедів та туристичного спорядження, а також смачні призи від однієї з фірм, що реалізує солодощі.
Велопробіг зацікавив також студентів Донецького національного університету, які нині навчаються у Вінниці. Одна із студенток на ім’я Анна проїхала вулицями нового для неї міста у костюмі Снігуроньки. Її вбрання журі визнало найкращим.