Вуглевидобувне підприємство — великий механізм, де вугілля на-гора є завершенням складного технологічного ланцюга. І головне в ньому — гірничі виробки.

Своєрідним мотиваційним поштовхом стало вручення державних нагород працівникам «Первомайськвугілля».

На урочистому заході голова Луганської ОДА Сергій Гайдай передав шахтарям ікону від митрополита Мукачівського та Ужгородського Феодора. Очільник області побажав, щоб святиня була захистом для підземних працівників.

За вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави гірників було відзначено орденами «За доблесну шахтарську працю» ІІІ ступеня (на знімку). Серед нагороджених — бригадир гірників очисного забою шахти «Карбоніт» Василь Дусенко, гірники очисних забоїв шахти «Гірська» Олександр Сичов та шахти «Тошківська» Володимир Опря, електрослюсар підземної дільниці з ремонту та налагодження гірничо-шахтного обладнання відокремленого підрозділу «Спеціалізоване управління» Сергій Пантелеймон.

Завдання, що постає нині перед колективом, — збільшити обсяги проведення розкривних і підготовчих виробок для підготовки високопродуктивних лав.

Фото прес-служби Луганської ОДА.