Таким є «Радивилівмолоко» — одне з найбільших молокопереробних підприємств Рівненщини, де керівником депутат Рівненської обласної ради Анатолій Грисюк. З його роботою ознайомився голова Рівненської ОДА Віталій Коваль (на знімку).

На підприємстві виготовляють понад 30 видів молочних продуктів. Асортимент постійно розширюється, продукція впевнено завойовує прихильність наших та закордонних споживачів. Окрім того, «Радивилівмолоко» стимулює також розвиток дрібних фермерських господарств та молочних ферм, закуповуючи у них сировину.

«Сотні тонн молока перероблюють на сучасному обладнанні. Постачання сировини та її переробка повністю автоматизовані, тобто минають «контакт із руками». Це значно підвищує якість продукції. «Радивилівмолоко» — економічно стабільне та соціально відповідальне підприємство переробної галузі. Воно ефективно працює: справно сплачує податки, забезпечує роботою майже 690 наших співгромадян. Таким підприємствам на Рівненщині — лише зелене світло!» — сказав Віталій Коваль.

До слова, партнерами є господарства області, а також з Волині, Львівщини та Тернопільщини. У планах «Радивилівмолоко» — будівництво сучасних очисних споруд та складу готової продукції. А також запровадити новий вид упаковки для молочної продукції — пляшку.

Фото прес-служби РОДА.