На знімку: під час зустрічі.

Мета — сприяти розвитку регіону та формуванню людського капіталу.

У робочих зустрічах із представниками територіальних громад узяли участь народний депутат Олександр Матусевич, директор Наукового парку «Прикарпатський університет» Роман Бубна, директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ Світлана Кропельницька та її колега Тетяна Мигович. Разом обговорили пропозиції з підготовки проектів у різних сферах.

«Вплив на розвиток регіону є частиною стратегії університету, — акцентує ректор ПНУ Ігор Цепенда. — Нам дуже важлива підтримка ініціатив та проектів задля блага мешканців краю. Маємо досвід, фахівців і можливості допомогти громадам рухатися вперед у різних сферах. Зокрема, туризму та інфраструктури через залучення міжнародних грантових коштів, підготовку й навчання фахівців, розробку та планування стратегій».

Селищні голови Ворохтянської та Вигодської тергромад Олег Дзем’юк та Микола Мацалак підтримують такі ініціативи. Уже є спільні з ПНУ на-працювання. Це проекти з розвитку загалом гірських територій, нових веломаршрутів, маркування вершин тощо.

Івано-Франківська область.

Фото прес-служби ПНУ.