На знімку: під час зустрічі стосовно обговорень кандидатур на посаду сільських старост.

Голова Новопсковської громади Вадим Гаєв у Донцівському старостаті зустрівся з підприємцями, керівниками комунальних установ, головним лікарем сільської амбулаторії, керівниками агроформувань, які здійснюють свою діяльність на території села. Усі вони, представляючи інтереси своїх трудових колективів, висловили бачення селян щодо ймовірних кандидатур.

У селі Кам’янка для спілкування з людьми, яке відбувалось просто неба, голові Новопсковської громади довелося об’їхати кілька місць, адже старостат нині зачинений на карантин.

— Уже на найближчій сесії, що проходитиме одразу після завершення локдауну, мною будуть запропоновані кандидатури старост на затвердження депутатами, — зазначив Вадим Гаєв. — А вже сьогодні закликаю кожного жителя контролювати роботу новопризначеного старости. Адже це не виборна посада, і вже через півроку за результатами роботи старости буде зроблено перші кадрові висновки. Важливо, щоб кожен житель зрозумів: демократичні інструменти, які використовують у громаді (як от долучення жителів до процесів розвитку свого населеного пункту чи налагодження зворотного зв’язку), неможливі без участі мешканців.

Луганська область.

Фото Новопсковської громади.