За даними прес-центру штабу ООС, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, проросійські збройні формування відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. У районі населеного пункту Південне бойовики вели вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На обстріли противника українські військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь. Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає», — зазначили в штабі.

У районі проведення Операції об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 72 адміністративні правопорушення. «Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4237 транспортних засобів та 4211 осіб. Для перевірки на причетність до проросійських збройних формувань до територіального підрозділу доправлено одну особу», — йдеться в повідомленні штабу.