Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO, яка щороку відбувається на Кіровоградщині, визнана переможцем щорічного рейтингу Федерації роботодавців України Ukrainian Employers Awards 2020 у номінації «Патріотизм з доданою вартістю».

Нині це найбільша в Україні та одна з найбільших аграрних виставок в Європі загальною площею 125 тис. кв. м. У 2020 році в ній узяли участь 450 компаній-експонентів та 480 учасників «Покровського ярмарку». Її відвідали понад 40 тисяч осіб.

Коли виставка була лише задумом, існувала проблема: на щорічній агровиставці в Києві на ВДНГ було лише кілька експозицій, обмежених у розмірі, а найкращі місця віддавали глобальним компаніям, які можуть платити великі гроші, йдеться на офіційній сторінці «Агропромислова виставка AGROEXPO» у Фейсбуці. Вітчизняні виробники сільгосптехніки обиралися «за залишковим принципом» і не мали змоги бути максимально представленими на виставках, які є в Україні. Після заснування проекту ситуація змінилася. Присутність вітчизняних виробників тут зростає...

На знімку: на AGROEXPO запрошує її ініціатор і натхненник Павло Штутман.

Фото з офіційної сторінки «Агропромислова виставка AGROEXPO» у Фейсбуці.