Туристи і гості області відтепер можуть в онлайн-режимі побачити Мертве озеро, палац Гредлів та побувати у Крушельницькому лісництві.

Парк займає площу 35 тисяч гектарів. На території розташовані державний історико-культурний заповідник «Тустань», Східницьке родовище мінеральних вод, а також водоспади Гуркало та Кам’янецький.

«Оцифрування національних парків — крок до промоції захоплюючих українських краєвидів, заохочення туристів відвідати їх», — вважає директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

У «Сколівських Бескидах» створено мережу екологічних і туристичних маршрутів, зокрема й велосипедних. Проекти профінансовано з цільового фонду охорони навколишнього середовища обласного бюджету. Тільки торік Львівщина інвестувала в Національний природний парк «Сколівські Бескиди» 6 млн грн.

У лісових масивах парку зафіксовано 414 особин оленя благородного, 411 козуль, 112 кабанів. Особливою гордістю стало збільшення кількості зубрів, ведмедів бурих та рисі.

Львівська область.

Фото парку «Сколівські Бескиди».