Труси були на Президенті Росії Володимирі Путіні.

Адвокати Навального спочатку не повірили його словам. Вони знайшли світлини водохресного купання президента, розповсюджені прес-службою глави держави, в максимальній роздільній здатності й показали їх Юлії Навальній. Вона впевнено впізнала білизну чоловіка за прикметами, що відомі кожній жінці. Зокрема, на лівому лампасі трусів видно затяжку, яку вона сама випадково зробила нігтем, виймаючи їх із пральної машини напередодні поїздки Олексія в Томськ.

Соратники Навального не розуміють, навіщо президентові надягати його труси за наявності достатньої кількості власних. Однак чаклун вуду Антон Симаков повідомив, що читав про ритуали гаїтянських магів, які радили надягати білизну полоненого ворога, щоб «запозичити» його чоловічу силу, бойові якості й упевненість у перемозі.

Екс-співробітник Інституту Катона Андрій Іларіонов уважає, що президент надяг труси Навального для того, щоб продемонструвати свою підтримку спецслужбам і показати, що він цілком довіряє фахівцям в області дезактивації отрут, які обробляли труси в Омську.

Яплакалъ.