На гарячу лінію гуманітарного центру «Проліска — Станиця Луганська», що працює за підтримки Агентства ООН у справах для біженців в Україні (UNHCR Ukraine), звернулася місцева жителька Олена з проханням допомогти їй доправити до лікарні м. Щастя маломобільного батька похилого віку, який потребував термінової операції.

Жінка розповіла, що її батько, житель Станиці Луганської, страждає на серйозне захворювання. Недавно у нього значно погіршився стан здоров’я, і лікарі порекомендували зробити операцію. Але через погане самопочуття чоловік не міг дістатися медзакладу звичайним транспортом.

Співробітники «Проліска — Станиця Луганська» організували виїзд «швидкої допомоги» для транспортування хворого та допомогли помістити Василя Михайловича у спецавто.

Цими саме днями до працівників гуманітарного центру «Проліска — Щастя» звернулася по допомогу багатодітна мати Наталя, чия сім’я проживає в смт Петропавлівці. Жінка повідомила, що її діти потребують теплого зимового одягу. Співробітники гумцентру доставили малозабезпеченій родині речі з соціального гардероба та придбали для малечі фрукти, солодощі тощо (на знімку).

Фото гуманітарної місії «Проліска».