Активісти «Площі єднання» будуть раді, якщо євромайданівці захочуть у них погостювати
 
Учора в маленькому містечку — в Маріїнському парку, де проходить безстрокова акція-мітинг на підтримку курсу Президента, активно обговорювали минулий День Святого Миколая, коли на вулиці Банковій мітингувальники із «Площі єднання» зустрілися з активістами Євромайдану.
Учасники безстрокового мітингу на підтримку курсу Президента в інтерв’ю «Голосу України» поділилися, що на зустріч із євромайданівцями йшли винятково з відкритими серцями й теплими почуттями. Про зустріч домовилися заздалегідь, навіть назву їй підібрали відповідну — «Обіймочки», як символ взаєморозуміння. Найближчим часом «Площа єднання» разом з Євромайданом планують провести змагання з футболу, перетягування канату, армрестлінгу, зіграти у КВК, і найцікавіше — разом зустріти Новий рік. Крім того, активісти «Площі єднання» зізнаються, що будуть раді, якщо євромайданівці захочуть погостювати в них у наметовому містечку, яке за останні два тижні з кількох наметів розрослося в повноцінне місто з тисячами мешканців. Тут є польові кухні, дрова, електрика.
На «Площі єднання» представлено практично всі регіони України. Є свій штаб, медпункти, церква, недавно почав роботу прес-центр. Загалом люди налаштовані дружелюбно і прагнуть лише одного — консолідації суспільства, процвітання та єдності в державі, і вважають своїм обов’язком заявити про це, зібравшись воєдино.
Народні депутати Вадим Колесніченко, Віктор Турманов, Анатолій Близнюк подякували своїм прихильникам за підтримку й активну громадянську позицію. Вони неодноразово підкреслювали, що Україна й Росія змогли подолати взаємне нерозуміння та підтвердити стратегічний формат партнерства. І Президент Віктор Яункович зробив абсолютно правильні кроки на шляху до взаємовигідної стабілізації відносин між обома державами. Крім того, за їхніми словами, асоціація з Європейським Союзом є стратегічною метою для України, а курс на євроінтеграцію залишається незмінним.
На знімку: мітинг прихильників Партії регіонів у Маріїнському парку столиці.
 
Фото Анастасїі СИРОТКІНОЇ.