За даними прес-центру штабу ООС, в передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового, ручного протитанкового та підствольного гранатометів. Біля населеного пункту Пищевик окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а неподалік Новомихайлівки — зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики гатили з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Південного.

«Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає. У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 69 адміністративних правопорушень. За причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіальних підрозділів доставлено три особи», — зазначили в штабі.