Про це повідомив народний депутата від групи «Довіра» Борис Приходько в рамках звіту про свою діяльність. Відтак за сприяння народного депутата його виборчий округ (№ 210: місто Прилуки, Прилуцький, Бобровицький і Козелецький райони), а також Ічнянський та Менський райони Чернігівської області отримали 10 мільйонів гривень. Ці кошти спрямовано на побудову та реконструкцію 11 важливих інфраструктурних об’єктів, зокрема, лікарень, закладів освіти і культури, водопровідних мереж, вуличного освітлення. «Кошти освоюються, заплановані об’єкти інфраструктури або ще в процесі ремонту чи будівництва, або вже готові», — повідомив Б. Приходько.

Надважливими пріоритетами є освіта та медицина. Народний депутат на своєму окрузі ініціював дві соціальні програми задля підтримки медиків і освітян — «Здорова громада» і «Доступна освіта». У межах цих програм парламентарій не раз допомагав лікарням Чернігівщини з усім необхідним для боротьби з коронавірусом. Спільно з меценатами закуповував дороговартісне медобладнання.

Для освіти також було зроблено багато, починаючи з ремонту класних кімнат, заміни вікон і дверей та закінчуючи придбанням меблів і техніки.

Крім того, Б. Приходько на постійній основі допомагає учасникам ООС/АТО, воїнам-інтернаціоналістам і ветеранам Другої світової війни, тісно співпрацює з волонтерськими і ветеранськими організаціями Чернігівської області та допомагає їм з усім необхідним.

Вл. інф.