Овни. Вам слід завершити старі проекти й швидше братися до нових — прибуткових. Проводячи ділові переговори, виявляйте дипломатичність.

Тельці. Цей тиждень принесе вам чудові зміни у кар’єрі і відносинах. У вас з’явиться багато нових задумів для творчості й ідей для бізнесу.

Близнюки. У цей період ви відчуєте особливу впевненість у своїх силах, тому беріться до реалізації нових планів. Зверніть увагу на побутові питання.

Раки. Вдалий час для влаштування особистого життя. Для одних це може бути приємне знайомство, а для інших — зміцнення вже наявних стосунків.

Леви. Для багатьох цей тиждень буде джерелом нових ідей, які здебільшого стосуватимуться матеріальної сфери. Вами керуватиме бажання заробити більше.

Діви. Вдалий період для завершення розпочатих справ і формування нових цілей на майбутнє. На вихідні приділіть увагу своїм близьким.

Терези. У цей час розкриється ваш творчий потенціал. Використовуйте його і в діловій сфері, і для облаштування власної оселі. Згадайте про своє хобі.

Скорпіони. Для вас настає вдалий період, можливі сприятливі фінансові звістки. На вихідні влаштуйте собі і близьким різноплановий відпочинок.

Стрільці. Ви зумієте вирішити давно назрілі питання, також може з’явитися шанс зав’язати корисні ділові контакти й отримати вигідну роботу — скористайтеся ним.

Козероги. Цього тижня ваші справи значно поліпшаться й ви відчуєте в собі нові сили для руху вперед. Ваші плани будуть багатообіцяючими.

Водолії. Для вас це вдалий період не тільки для нових проектів, професійного зростання, а й для налагодження особистих відносин. Головне — вірте у свої сили.

Риби. Цей тиждень обіцяє вам багато приємних сюрпризів. Не відкладайте зміни в особистому житті, також активно займіться вирішенням кар’єрних питань.