Для них зібрала посилку із українськими сувенірами та смаколиками. Через соцмережі закликала й інших хмельничан долучитись до цієї акції, запропонувала небайдужим підтримати тих, хто намагається поширювати українські традиції на сході.

На це одразу відгукнулась власниця крамниці для рукоділля Надія Шумакова. В Краматорськ вона зібрала канву, п’яльці, нитки для вишивання, додала до цього журнали зі схемами вишивок. А Наталя Степанюк, окрім приладдя для вишивання, приготувала ще й чай із різнотрав’я, який збирала сама, варення — те, що створює відчуття рідного дому.

Жінки переконані, все це допоможе краматорським майстриням робити красиві вишиваночки, які полюблять і діти, і дорослі. А головне — підтримає їх дух і прагнення бачити країну єдиною. Адже ті хочуть до Дня вишиванки виготовити 250 сорочечок, які подарують у пологових будинках своїм новонародженим землякам.

На знак подяки за підтримку пообіцяли також надіслати кілька вишиваночок і для хмельницьких малюків. Бо тільки так, пам’яттю про традиції і теперішніми добрими справами, можна об’єднати країну.