За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік наших позицій з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів неподалік Новомихайлівки. Поблизу населеного пункту Славне противник застосував автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Південного, а неподалік Шумів окупанти обстріляли наші позиції з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

«На обстріли зі сторони противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших воїнів немає». Крім того, в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 78 адміністративних правопорушень. На причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіального підрозділу доставлено одну особу, — зазначили в штабі.