Загальна вартість робіт — мільярд гривень. На цій ділянці не лише відновлять дорожнє покриття, а й встановлять нові знаки, зроблять розмітку, облаштують узбіччя, а також відремонтують шість малих мостів.

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом із першим заступником Мирославом Білецьким оглянули місце початку ремонтних робіт. Очільник області наголосив, що ця дорога буде частиною п’ятого європейського транспортного коридору, де очікується будівництво перспективного митного пункту пропуску на українсько-угорському кордоні «Дийда-Берегдароц». На цьому відрізку не лише відновлять покриття, а й влаштують водовідведення з проїзної частини, вздовж шляху встановлять нові автобусні зупинки і автопавільйони, а для безпеки руху установлять металеве бар’єрне огородження.

Реалізує цей проект ТОВ «Шляхово-будівельне управління-77», на рахунку якого вже не одна якісно відремонтована дорога в межах Закарпаття. Оскільки ця ділянка також дотична до дороги, що веде до майбутнього КПП «Дийда-Берегдароц», влада також працює і над тим, щоб відкривалися нові пункти пропуску на кордоні.

Закарпатська область.