«Атлетіко» (Іспанія, Мадрид) — «Челсі» (Англія, Лондон). 0:1. Бухарест (Румунія). «Національна Арена». Гол: Жиру, 68.

Номінальний домашній матч мадридці провели у столиці Румунії. Але впевненіше у зустрічі почувалися лондонці.

Єдиний м’яч у матчі провів форвард збірної Франції Жиру. Зробив він це ефектним ударом через себе. Спочатку арбітр зустрічі скасував взяття воріт, зафіксувавши офсайд. Однак після перегляду VAR гол зарахував.

Знову ці клуби зустрінуться 17 березня у Лондоні. Звичайно, «Челсі» має певну перевагу. Але інтрига в цьому матчі не зникла.

«Лаціо» (Італія, Рим) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 1:4. Рим. «Стадіо Олімпіко». Голи: Корреа, 49 — Левандовський, 9, Мусіала, 24, Сане, 42, Ачербі, 47 (автогол).

Гості протягом першого тайму відзначилися тричі. Левандовський у карному майданчику римлян перехопив передачу, обіграв воротаря і забив швидкий гол. Потім відзначився 17-річний Мусіала. А перед перервою Сане зробив перевагу баварців відчутною.

На початку другого тайму оборонець «Лаціо» Ачербі зрізав м’яч у власні ворота — 0:4. Невдовзі Корреа забив м’яч, який став слабкою втіхою для італійського клубу.

Матч у відповідь відбудеться також 17 березня. А от у цій ситуації говорити про те, чиї шанси на вихід до чвертьфіналу кращі, либонь, не варто.