Виїзний поєдинок «Динамо» з «Брюгге» обслуговуватиме 34-річний сербський рефері Срджан Йованович. Асистентами будуть Урош Стойкович та Мілан Міхайлович.

Додамо, що Йованович двічі працював на матчах українських команд. 2020 року він розсудив домашній матч «Шахтаря» з «Реалом» (2:0), а молодіжна збірна України перемогла Грецію із тим самим рахунком 2017 року.

«Шахтар» і «Маккабі» (Тель-Авів) у Києві розсудить іспанець Госе Марія Санчес Мартінес, якому допомагатимуть Рауль Кабаньєро Мартінес та Іньїго Прієто Лопес де Сераїн. Арбітр працював на 10 матчах Ліги Європи, але його шляхи з українськими клубами не перетиналися.

Додамо, що «Динамо» та «Шахтар» проведуть свої поєдинки сьогодні, 25 лютого. «Гірники» розпочнуть зустріч із «Маккабі» о 19:55, а кияни з «Брюгге» — о 22:00.

***

Наставник «Динамо» Мірча Луческу взяв до Бельгії 24 футболісти:
воротарі — Бущан, Нещерет, Бойко; оборонці — Попов, Миколенко, Караваєв, Сідклей, Тимчик, Забарний, Сирота, Кендзьора; півоборонці — Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко, де Пена, Циганков, Лєднєв, Андрієвський, Буяльський, Дуелунд; нападники — Родрігес, Бєсєдін, Супряга, Ванат.