Нещодавно він відвідав фінальні змагання шостого традиційного турніру пам’яті легендарного футболіста Андрія Михайловича Баля, в якому взяли участь понад 200 спортсменів 2013 року народження з Києва та Київської області.

«Асоціація дитячого та юнацького спорту виступила партнером-організатором цього турніру. Ми надали необхідний інвентар та заохочувальні призи переможцям змагань, а також разом із легендарними футболістами Володимиром Безсоновим і Анатолієм Дем’яненком вручили кубки і нагородили медалями переможців турніру. Отримав неймовірний заряд позитивних емоцій під час фінальних змагань шостого традиційного турніру пам’яті легендарного футболіста Андрія Михайловича Баля», — розповів Андрій Стріхарський.

За його словами, до фіналу ввійшли найсильніші команди Києва та Київської області: ДЮСШ «Атлет» (м. Київ) та ФК «Бровари». І саме команда ФК «Бровари» стала переможцем турніру.

«Пишаюся виступом дітей на турнірі! Вони були чудово підготовлені. Дуже вдячний тренерам, які займаються з дітьми і вкладають у них всі свої сили та душу задля досягнення вихованцями найкращих результатів. Із власного досвіду знаю, що спортивна людина має правильне виховання і зможе максимально ефективно реалізувати себе в житті, оскільки із самого дитинства займався спортом», — зауважив Андрій Стріхарський.

Депутат також повідомив, що Асоціація дитячого та юнацького спорту України була створена, щоб популяризувати нові види спорту, а також підтримувати розвиток популярних видів спорту серед дитячо-юнацького напрямку.

«Наша Асоціація підтримує всі види спорту і закликає до здорового способу життя. Ми співпрацюємо з багатьма федераціями різних видів спорту, а також спільно проводимо спортивні заходи. Дуже важливо саме на ранньому етапі розвитку закласти в дітей спортивний стрижень, який так потрібен нашій молоді. Діти — наше все і майбутнє нашої держави, тому допомагатиму подальшому розвитку юних спортсменів. Упевнений, уже зовсім скоро ці талановиті діти прославлятимуть Україну на міжнародних змаганнях», — наголосив А. Стріхарський.