Адже виїзна мобільна група прибуває сюди лише раз на тиждень, а цього недостатньо, щоб отримати всі види послуг. Люди несвоєчасно отримують газети, і як результат — більшість селян просто перестала їх передплачувати. Було прохання, щоб найбільш немічним пенсії розвозили по домівках. Староста Василь Васюк пообіцяв написати звернення до керівництва «Укрпошти» із зазначеними пропозиціями.

Нагадаю, що внаслідок реформи «Укрпошти», проведеної її нинішнім керівництвом, сільські відділення зв’язку у всіх селах Чернігівської області ліквідовані. Працюють лише там, де є дві тисячі мешканців.

На сході також відзначали, що Булахівський старостинський округ (до нього входять три села) є дотаційним: заробили півмільйона, а отримали на соціальну сферу більш як півтора. Водночас агрохолдинги, що орендують булахівську землю, є прибутковими, проте з селом не діляться. Директорка ТОВ «Агро-Регіон Козелець» Катерина Мороз та директор ТОВ «Сираївське» Олег Старіков пропонують зібрати всіх аграріїв і обговорити умови співпраці з Козелецькою селищною радою. А також створити ініціативну групу, до якої входили б сільгоспвиробники, щоб мати можливість вносити пропозиції — на яку соціальну сферу витрачати кошти і контролювати цей процес.