Овни. Цей період принесе чимало нових корисних знайомств. На професійній стезі на вас чекають успіх і визнання, кар’єристи зможуть домогтися підвищення.

Тельці. Наступні дні принесуть удачу у фінансовому плані, це час для збільшення доходів, пошуку нової роботи чи додаткового заробітку.

Близнюки. У ці дні на вас чекають цікаві зустрічі. Тим, хто перебуває в активному пошуку, тиждень обіцяє багато шансів поліпшити своє життя. Скористайтеся ними.

Раки. Ви відчуєте великий приплив сил для завершення розпочатих справ, буде багато можливостей виявити свої професійні здібності й таланти.

Леви. Явного прибутку в цей період у вас не передбачається, але впевненості в завтрашньому дні стане більше, як і планів, які необхідно реалізувати.

Діви. В особистому житті тих, хто шукає кохання, стануться приємні зміни й сюрпризи, цікаве знайомство може трапитися в найнеочікуванішому місці.

Терези. Вам усміхатиметься фортуна і в особистому житті, і в діловій сфері. Вам вдасться успішно завершити поточні справи і взятися до нових — перспективних.

Скорпіони. На цей час можете сміливо планувати кардинальні зміни й нові справи. Згадайте про свої давні мрії — час їх реалізовувати.

Стрільці. У цей період ви можете розраховувати на приємні сюрпризи з боку друзів, партнерів чи родичів. Разом ви знайдете вдалі рішення важливих питань.

Козероги. Ви відчуєте приплив сил і зумієте впоратися з усіма справами вчасно й благополучно. Тиждень буде вдалий для спілкування й знайомств.

Водолії. Цей період сприятливий для людей, які хочуть позбутися шкідливих звичок і поліпшити свій спосіб життя. Будьте активнішими й наполегливішими в досягненні мети.

Риби. На вас чекає багато невідкладних справ. За бажання ви організуєте свій робочий процес якнайкраще — зустрічі й переговори завершаться успішно.