Овни. Загалом тиждень для вас буде вдалим. Зустрічі з друзями підвищать упевненість у своїх силах. У самотніх є всі шанси на перспективне знайомство.

Тельці. Цей період принесе вам гарні новини й успіх у фінансових справах. Налаштуйтеся на активний робочий режим, ділові переговори й відрядження.

Близнюки. У цей період станеться кілька сюрпризів у професійній та фінансовій сферах. Вдалий час для великих угод і вигідних покупок.

Раки. Для вас тиждень буде досить вдалим. Зірки обіцяють не тільки чудовий настрій, а й успіх у ділових починаннях, приємні зміни в особистому житті.

Леви. Ви відчуєте приплив сил, а також позитивний і рішучий настрій для багатьох звершень. Закінчивши старі справи, можете починати нові. Вони будуть прибутковими.

Діви. Для активних і креативних настає час великої удачі у всіх сферах життєдіяльності. Ці дні подарують вам чимало приємних сюрпризів.

Терези. Цей період принесе вам успіх у багатьох починаннях. Вдалий час для налагодження відносин з діловими партнерами й укладання великих угод.

Скорпіони. Тиждень подарує вам великий заряд енергії й обіцяє бути досить успішним в особистому житті й у вирішенні професійних питань.

Стрільці. Цей період буде сприятливим для роботи й фінансів. Можете активно використовувати свої зв’язки й розраховувати на підтримку друзів.

Козероги. У вас з’явиться шанс відчутно наблизитися до своєї мети, але для цього слід перебороти нав’язливі сумніви, що не мають серйозних підстав.

Водолії. Вам слід уникати конфліктів і бути готовими до обстоювання своїх прав. Незабаром ви переманите удачу на свій бік і зможете досягти бажаного.

Риби. Ці дні подарують чудовий настрій і дадуть заряд позитивної енергії для багатьох звершень, але найбільша удача очікується в особистому житті.