Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Сергій Моргунов. За його словами, це буде найбільший туристичний хаб у державі. Він поєднає в собі зручні сервіси для гостей з місцем для розвитку креативного підприємництва.

— Незважаючи на те, що в часи пандемії індустрія подорожей зазнала значних втрат, експерти переконані, що туризм залишиться каталізатором розвитку економічного і суспільного життя на найближче десятиліття, — зазначив Сергій Моргунов.

— З відновленням потоків туризм дасть новий поштовх до розвитку економіки нашої громади, позитивно впливатиме на удосконалення індустрії гостинності, створення нових робочих місць у цій сфері та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

При вході до приміщення встановлять перший у місті інтерактивний туристичний кіоск. Він діятиме цілодобово. Тут можна буде отримати інформацію щодо туристичних об’єктів області. У приміщенні і навколо нього обладнають зручні місця для відпочинку, тут створять так званий подієвий майданчик, де відбуватимуться тренінги, майстер-класи, лекції, інші заходи.

Завершити перший етап робіт планують до кінця нинішнього року. Термін введення об’єкта в експлуатацію — 2022 рік.

Фото зі сторінки міського голови Вінниці Сергія Моргунова у Фейсбуці.