Максим Степанов (про вакцинацію):

— За всіма наявними розрахунками має бути щеплено 230 тисяч українців. Однак в деяких областях, наприклад, в Луганській, навіть не розпочато роботу стаціонарних пунктів щеплення. Загалом відстаємо на 93 тисячі...

Від чергового:

— Гадаю, що без Супрун тут не обійшлося! Не інакше, як капосна Уляна виліпила із шоколадки ляльку Степанова, обмазюкала її зеленкою і нумо протикати її п’ятикубовими шприцами, примовляючи прокляття: «Ковід-ковід, ковідище, мінус, мінус, тисча, тисча!». І все, гаплик Степановській вакцинації!..

Вакцинація в бункері...

Геннадій Онищенко, нинішній депутат Держдуми, колишній санлікар РФ (прокоментував заяву Путіна про вакцинування, порівнявши його із щепленням імператриці Катерини второй вєлікой):

— Так вона для того, щоб сподобити насамперед еліту імперії, взяла корочку у кріпосного хлопчика, і з допомогою скарифікатора нанесла нею на передпліччя, і це було зроблено публічно, що сприяло тому, що розпочалась вакцинація серед правлячої еліти країни...

Від чергового:

— Тепер зрозуміло, чому без преси: Путіна буде сподобить хлопчик... Якщо з корочкою — то Пєсков, — якщо  з голим пузіком — то просто п’ятирічний.

Шедеврально... Не вистачає лише Соловйова і К з цим... мікрофоном у руках

Британське видання The Economist розтлумачило своїм читачам російський термін «пропагандон»:

Невже списав?

Антон Геращенко (про акцію під ОП прихильників Сергія Стерненка):

— Це були маргінали, неонацисти і скінхеди із профашистських кіл...

Від чергового:

— А тепер цитата з однієї вікопомної заяви 27 січня 2014 року: «У Партії регіонів вважають, що фашиствуючі молодчики на вулицях українських міст перетворюють країну на майданчик бойових дій».

«Спутніком» по Кремлю...

«Федеральное агентство новостей»:

— Тысячі українців планують привитися вакциною «Спутнік V» на території РФ...

Від чергового:

— Тут багато запитань! Чому лише тисячі, а не десятки, сотні тисяч? Чому лише планують, а не ВЖЕ проривають кордони?.. І взагалі, я б на місці «запорєбріков» так не віддавався б оргазму. Без клінічних досліджень другої та третьої фаз «Спутніка» ще невідомо, як ця рідина подіє на черепок... А раптом ці... тисячі, які вколять «Спутнік», перемкне і вони сплутають матушку Расєю із дєдушкой Семом і підуть громити Бєлий дом, а насправді Кремль?..

Папаня (Азаров) відпочиває...

Григорій Азарьонок, ведучий білоруського ТВ-каналу (підготував спецвипуск своєї авторської програми про Україну):

— Квітучу країну перетворили на піратський бандеростан: дітей товарними масштабами продають на органи, а дівчат — у борделі Европи...

Від чергового:

— Хто знає: цей Азарьонок — позашлюбний синок Кілі Азарова, єдіноутробний братік Скабєєвої, плємяш Соловйова чи коник Діми Кісєльова?..


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.
Фото із Фейсбуку.