Три хлопчики і дівчинка, котрі народилися 4 січня в Ужгородському пологовому будинку і яким дали імена Олександр, Євген, Іван і Кароліна, рівно через два місяці поїхали з обласного центру Закарпаття у рідне село з ніжною назвою Калини Тячівського району.

У молодої 20-річної матері Лариси КУШНІР — це перші пологи. Звичайно, що хвилювалася. Але все вже позаду, і мама з немовлятами вже вдома. А зустрічала їх чи не вся родина. Найбільше хвилювався батько. Такого великого поповнення не очікував.

Малі Кушніри добре зростають та розвиваються. Вже важать від 2,6 до 2,8 кілограма. А при народженні вага дітей була від 1,26 до 1,46 кілограма. Тому разом із матір’ю мали перебувати у пологовому, доки не набрали більше двох кілограмів.

Лариса каже, що вже встигла навчитися розрізняти характери малюків.

Привітав батьків і народний депутат України Василь Петьовка. В подарунок від нього молода сім’я отримала дитячий візочок та підгузки.

Батьки вдячні медперсоналу Ужгородського пологового будинку та всім, хто їх підтримав. Бо впевнені: дітки ростимуть у мирі та любові. Тим паче що народилися у перші дні нового року, то мають бути щасливі!

До речі, варто додати, що вперше на Закарпатті за останні десятиліття народилося одразу четверо малят. Тож най ростуть здорові, щасливі й великі на радість батькам і всій родині!

Ужгород.

Фото надано прес-службою Василя Петьовки.