Овни. Тиждень обіцяє бути досить продуктивним, можете чекати добрих новини у фінансовій сфері. Ваша сила — в спокої і безтурботності.

Тельці. Цей період для вас може бути успішним у бізнесових переговорах, тому вмикайте свою ділову активність і плануйте найсміливіші проекти.

Близнюки. Слушна нагода для вирішення питань, що накопичилися, і зміцнення матеріального становища, можуть з’явитися додаткові джерела доходу.

Раки. Цей період подарує вам не тільки рішучість і гарний настрій, а й удачу в багатьох починаннях, принесе успіх як в особистому житті, так і в діловій сфері.

Леви. Ви будете готові зрушити гори. Ці дні обіцяють бути вельми вдалими, тому використовуйте їх не тільки для найближчої вигоди, а й з прицілом на перспективу.

Діви. Тиждень подарує вам відмінний настрій і неймовірну привабливість. У самотніх з’явиться нагода познайомитися з підходящою людиною.

Терези. Ви можете братися за найскладніші справи і планувати кардинальні зміни, фортуна в цей період буде на вашому боці.

Скорпіони. Для вас тиждень обіцяє бути дуже продуктивним. За бажання ви блискуче завершите безліч справ. Буде нагода завести корисні зв’язки.

Стрільці. Більшість справ цього тижня вам вдаватиметься легко і без особливих зусиль. Можете очікувати приємних сюрпризів від рідних і друзів.

Козероги. Активним і цілеспрямованим тиждень подарує позитивний настрій і дасть нові можливості для зміцнення матеріального становища.

Водолії. Тиждень обіцяє бути вдалим для вас як в особистій, так і в професійній сфері. Досягти своєї мети ви зумієте, виявивши м’якість і тактовність.

Риби. Для вас більшість питань вирішуватиметься досить легко, тому саме час зайнятися саморозвитком і творчістю, згадати про своє хобі.