Відтепер понад 5 тисяч мешканців почуватимуться безпечніше. Поліцейський офіцер зможе оперативніше реагувати на звернення і стане гарантом дотримання законності на території громади.

Торік між ГУ Нацполіції в області та Підберізцівською ТГ було підписано меморандум про співпрацю. Згодом провели відбір кандидата на посаду поліцейського офіцера громади, який пройшов спецпідготовку в Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Нацполіція спільно з міжнародними партнерами забезпечила поліцейського Володимира Буряка автомобілем та всім необхідним для успішної роботи. Він стане партнером громади і обслуговуватиме лише її. Надаватиме поліцейські послуги у сфері безпеки дорожнього руху, громадської безпеки, виявлятиме кримінальні та адміністративні порушення, створюватиме безпечний простір.

«Це — великий кредит довіри до тих, хто тут працюватиме. Люди повірили і дали кошти на облаштування. І ви маєте виправдати цей людський кредит довіри», — заявив під час відкриття поліцейської станції голова ЛОДА Максим Козицький.