Державне підприємство «Одеський морський торговельний порт» відвідала делегація підприємців з пакистанського міста Мардан, очолювана головами Торгово-промислової палати цього міста — Шахом Захіром та Українсько-пакистанського товариства дружби й ділового співробітництва — Ефтехаром Хатаком.

Представники Одеської філії ДП «Адміністрація морських портів України» влаштували для гостей презентацію виробничих можливостей Одеського морпорту й охарактеризували просування чотирьох інвестиційних проектів. Йшлося переважно про будівництво та розширення потужностей з перевалки масових вантажів порту — металопродукції, зернових і контейнерів.

Пакистанські гості, у свою чергу, розповіли про економічні можливості адміністративного округу Мардан, який спеціалізується на виробництві сільгосппродукції, насамперед цитрусових. Шах Захір, зокрема, зазначив: «Останнім часом зростає динаміка міжрегіонального й міжгалузевого співробітництва, що створює основу для розширення безпосередніх контактів між діловими колами окремих регіонів наших країн. Щоб досягти результатів у цьому напрямку, було організовано низку двосторонніх зустрічей тут, в Україні, й ми щиро вдячні адміністрації Одеського морського порту за надану можливість ознайомитися з одним з найбільших транспортних вузлів Одеського регіону».

Візит делегації Мардана до Одеського порту завершився екскурсією по території підприємства.