На початку квітня колишній Голова Верховної Ради України разом із лідером обласного осередку Народної партії Миколою Рудченком відвідали Попільнянську лікарню і Ружинську центральну районну лікарню та передали їм необхідне для лікування хворих на COVID-19 обладнання і засоби індивідуального захисту. А через тиждень аналогічну допомогу — кисневі концентратори, пульсоксиметри, костюми багаторазового використання різних розмірів, медичні маски та рукавички — отримали від благодійників Бердичівська міська та Чуднівська лікарні.

Під час останнього візиту поважні гості поспілкувалися з медичними працівниками і керівниками лікарських закладів, а також очільниками двох міст Сергієм Орлюком та Віталієм Войтком. Вони обговорили ситуацію із захворюваністю на коронавірус у громадах та актуальні проблеми і потреби медичних закладів.

Окрім програми допомоги лікарням, благодійний фонд «Майбутнє Полісся» продовжує опікуватися соціально незахищеними верствами населення. Зокрема, у ході візиту на Попільнянщину Володимир Литвин також відвідав Ходорківський психоневрологічний інтернат, де передав для потреб підопічних закладу 100 кілограмів цукру, засоби гігієни, захисні маски й антисептики.

«Нині ситуація така, що спонукає об’єднуватися всіх, хто може підтримати у цю складну хвилину наших земляків», — зазначив Володимир Литвин. Тож на адресу доброчинців, які не залишаються осторонь проблем охопленого коронавірусом регіону, щоразу лунають щирі слова вдячності від місцевих медиків і керівників громад.

Фото з сайту Чуднівської громади.