Овни. Тиждень сприятливий для зміцнення особистих стосунків, вирішення побутових питань. Ви відчуєте приплив енергії — скеруйте її в потрібне русло.

Тельці. Цей період обіцяє бути вельми вдалим, хоча вам і доведеться займатися справами друзів, але надана вами допомога не залишиться без винагороди.

Близнюки. Зірки обіцяють вам події, які сприятливо вплинуть на зміцнення матеріального становища, вам можуть запропонувати вигідну угоду.

Раки. Цей тиждень може бути успішним у багатьох сферах життя. Слушна нагода для самовдосконалення, а також для зміцнення особистих стосунків.

Леви. Зірки обіцяють вам успіх у справах і особистому житті. На бажання ви зумієте розібратися зі складними завданнями. Вихідні проведіть у колі рідних.

Діви. Цей період може бути досить продуктивним. Використовуйте його для того, щоб уладнати справи і вирішити побутові питання, а також для побудови планів на майбутнє.

Терези. Цими днями вам потрібно більше спілкуватися з друзями й спорідненими духом людьми, вони спонукають на цікаві думки та нові ідеї.

Скорпіони. Тиждень сприятливий для самовдосконалення. Ви можете почати вивчати те, про що давно мріяли, записатися на онлайн-курси або семінари.

Стрільці. Величезний заряд позитивної енергії допоможе вам істотно просунутися у вирішенні багатьох як робочих, так і особистих питань.

Козероги. У цей період вам доведеться розбиратися з багатьма накопиченими справами, а сил і ентузіазму для цього у вас буде предостатньо.

Водолії. Цими днями робота вимагатиме від вас серйозної концентрації думок і частих перевірок себе на помилки. На вихідних можливі приємні сюрпризи від близьких.

Риби. У цей час можуть здійснитися ваші давні мрії, тому будьте уважні до знаків долі й використовуйте по максимуму надані можливості.