Увага: нова рубрика

Шановні читачі! Уже майже тридцять років ви читаєте «Голос України», стежите за новинами в державі та за кордоном, пишете нам про свої турботи і розповідаєте власні історії. Ви як ніхто інший вмієте проаналізувати вир подій і підказати теми для публікацій. Ваші листи ми публікуємо в рубриках «З пошти» та «Я вам пишу» і знаємо, наскільки ви уважні, спостережливі, небайдужі та творчі!

Саме для вас ми розпочинаємо нову рубрику «Громадяни про Незалежність». У ній будуть тільки ваші думки, дописи і міркування про найбільш знакові події за останні 30 років. Що запам’яталося? Які події мали найбільший вплив на історію України? Де зроблено помилки?

Не менше нас цікавить і те, як вплинуло здобуття Незалежності на вашу долю? Що ви зробили для розбудови нашої держави (поділіться здобутками!) і що ще плануєте втілити?

Чекаємо на ваші листи! Надсилайте їх поштою з поміткою «Громадяни про Незалежність». Або електронкою на адреси: oksana@golos.com.ua та letter@golos.com.ua. Якщо є бажання, доповніть вашу розповідь фотографіями — країна має знати своїх героїв.

Творіть літопис новітньої України разом з нами!

З повагою журналісти відділу листів та соціальних питань.