Під час прийомів до народного депутата України по 136-му (Суворовському) виборчому округу Геннадія Труханова (на знімку) часто зверталися виборці із проханням надати допомогу в передплаті на газети та журнали. Народним обранцем було прийнято рішення відгукнутися на прохання виборців.

Його помічники склали списки одеситів — ветеранів, інвалідів, чорнобильців, — яких обслуговували 9 поштових відділень зв’язку, розташованих на території виборчого округу.
Було проведено анкетування серед виборців із запитанням: «Якому ЗМІ ви віддаєте перевагу?». Найчастіше одесити називали газету «Голос України». Їхня думка збіглася з думкою Геннадія Труханова, який сказав, що «Голос» — газета, яка чує народ.
Із нового року 300 одеситів, які мешкають у Суворовському районі, а це мікрорайон Шкодова Гора, селище Більшовик, житломасив Котовського, селище Шевченка, отримуватимуть «Голос України».
Благодійна акція з передплати на «Голос України», започаткована свого часу Сергієм Гриневецьким, який представляє у Верховній Раді інтереси виборців Малиновського району, підтримана народним депутатом Геннадієм Трухановим. Її також найближчим часом підхоплять ще кілька депутатів від Одеської області.
 
Одеська область.