А почалися вони з поминального богослужіння у Свято-Іллінському соборі.

Продовжились урочистості в Державному історико-культурному заповіднику м. Дубно, де зібрались керівники міста, представники творчої інтелігенції та громадськості, яким пощастило знати Бориса Возницького особисто, спілкуватись та співпрацювати з ним.

В онлайн-режимі до заходів долучились донька Бориса Возницького, заслужений працівник культури України Лариса Разінкова-Возницька, Герой України, почесний громадянин м. Дубно Володимир Козявкін, академік НАН України, почесний громадянин м. Дубно Микола Жулинський. З поважними гостями заходу поспілкувався міський голова Василь Антонюк.

«Справам Бориса Григоровича немає ціни. Адже завдяки йому було врятовано тисячі унікальних творів мистецтва. Пишаємось, що Борис Возницький неодноразово відвідував Дубно, підтримував культуру, допомагав у збереженні пам’яток нашого міста. На знак вдячності за всі добрі справи на благо міста Дубно у 2003 році Бориса Возницького нагороджено Почесною відзнакою «Кришталевий жолудь» у номінації «Духовні обереги». У нашому місті Борису Возницькому встановлено дві меморіальні дошки, на його честь названо вулицю, йому присвятили книжку та фільм, випустили іменний конверт та марку. А наразі ведуться роботи зі створення музею Бориса Возницького в Дубенському заповіднику. Ми завжди будемо з вдячністю згадувати Бориса Григоровича й берегти світлі спогади про нього», — сказав дубенський міський голова Василь Антонюк.

У рамках пам’ятних заходів відбулося відкриття живописної виставки «Мистецькими шляхами Пінзеля», фотовиставки Міжнародного фотохудожнього пленеру «Стежками Бориса Возницького та Іоана Пінзеля», аукціон «Твоя цеглинка у створення музею Б. Возницького в Дубно», засідання круглого столу «Борис Возницький — почесний громадянин міста Дубно», спецпогашення маркованого конверта «Б. Возницький і Дубно» та інші.