Овни. Цього тижня у вас підвищаться інтуїція та ділове чуття, можете шукати додаткові джерела доходів і обмірковувати пропозиції про співпрацю.

Тельці. Вам цими днями потрібно сконцентруватися на своїх успіхах і досягненнях. У стосунках з оточуючими виявляйте стриманість і толерантність.

Близнюки. Цей час обіцяє бути успішним у налагодженні особистих стосунків. Взаєморозуміння з рідними допоможе отримати гармонію та душевну рівновагу.

Раки. Цими днями ви зумієте вибудувати стосунки з колегами так, що робота дасть максимально продуктивний результат. Вихідні проведіть із рідними та близькими.

Леви. Вам у цей період потрібно зайнятися налагодженням побутових питань. Вихідні, проведені з рідними, принесуть вам довгоочікуваний відпочинок.

Діви. Зірки обіцяють вам успіх на професійній ниві й в області фінансів. Рекомендується планувати на ці дні ділові зустрічі та переговори.

Терези. Цього тижня навіть від звичайної роботи ви зможете отримати задоволення. Ваші нові ідеї будуть добре сприйняті та оцінені належно.

Скорпіони. Ці дні подарують чимало можливостей для зміцнення матеріального становища. Ваша інтуїція загостриться та допоможе приймати правильні рішення.

Стрільці. Вірте у власні сили. Упевненість і позитивна налаштованість допоможуть вам досягти успіху в багатьох сферах життя як особистій, так і діловій.

Козероги. Цей період обіцяє принести вам успіх у багатьох починаннях. Завдяки вашій наполегливості та працьовитості, ви зумієте досягти бажаного.

Водолії. Тиждень обіцяє бути вдалим для сімейних справ і багато в чому залежить від ваших дій. Виявлені вами турбота й увага знайдуть відгук.

Риби. Ці дні обіцяють бути насиченими подіями і новими враженнями. Ви відчуєте приплив творчої енергії, втілюйте ваші ідеї в реальність.