Рятувальники (на знімку), які майже місяць допомагають жителям прифронтових населених пунктів відновлювати житло. Вони ремонтують дахи, відновлюють вікна та стіни будинків, що були пошкоджені в результаті ворожих обстрілів.

«З початку ведення бойових дій вдалося відновити понад вісім тисяч осель. Лише минулого року ми спільними зусиллями провели величезну роботу та відбудували понад 1 300 житлових будинків уздовж усієї лінії розмежування. Цьогоріч ми повинні зробити ще більше, адже питання відновлення житла надважливе для області. Тож щиро вдячний рятувальникам Рівненщини за мужність та відвагу», — зазначив заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль разом із делегацією від області відвідав селище Желанне Ясинуватського району, що на Донеччині. Це один з населених пунктів, неподалік якого відбувалися бойові дії. Торік тут реконструювали навчально-виховний комплекс. Тепер оновлена школа може прийняти майже 300 учнів. А в селищі Очеретине рівняни ознайомились з будівництвом Центру безпеки.

Олександр ПОЛІЩУК, член делегації Рівненщини.

Фото автора.