Овни. Зірки обіцяють вам успіх у більшості розпочатих справ. Це найкращий час для нових планів, кардинальних змін і реалізації сміливих ідей.

Тельці. Тиждень стане вдалим для творчих людей, допоможе в пошуку креативних ідей і посилить уміння інтуїтивно знаходити кращі рішення.

Близнюки. Вам цей період обіцяє успіх у діловій сфері, поставлені завдання вирішуватимуться легко й швидко. В особистому житті також можливі приємні сюрпризи.

Раки. Цей тиждень сприятливий для завершення домашніх справ. За бажання ви зумієте швидко та легко з ними впоратися і присвятити вільний час своєму хобі.

Леви. Вас очікує досить вдалий тиждень. Опануйте себе і завершуйте розпочаті справи. Незабаром ви відчуєте, як ситуація навколо поліпшується.

Діви. Цей тиждень вам бажано провести в спокійній домашній атмосфері, набратися сил, які незабаром знадобляться для важливих справ.

Терези. Цей період подарує вам відмінний настрій, велику кількість ідей та енергійність, можете планувати важливі справи, починати нові проекти.

Скорпіони. Тиждень не віщує яких-небудь значущих подій. Можливо, ви займатиметеся звичними справами, але вони будуть вам на радість.

Стрільці. Цей період обіцяє бути досить насиченим і продуктивним для вас і може принести гарні новини у фінансовій сфері.

Козероги. Вам у цей час може неймовірно пощастити в справах і фінансах, ви зможете багато чого досягти на професійній ниві.

Водолії. Тиждень подарує вам гарний настрій і успіх у протилежної статі. Сприятливий час для налагодження особистих стосунків.

Риби. Ці дні обіцяють гарні новини у фінансовому плані, ймовірні несподівані грошові надходження, вигідні покупки, перспективні інвестиції.