Це ще раз підтвердив громадський діяч, політик, академік та перший Віце-президент Академії економічних наук України Анатолій Пешко, який надав Житомирському геріатричному пансіонату благодійну допомогу.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час є люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Поки такі люди живуть і працюють, буде жити і наша нація українців. Саме такі професіонали, як Анатолій Володимирович — чесні, турботливі люди, високоморальні, — і повинні обіймати сьогодні найвідповідальніші посади в державі!

Висловлюємо Вам, шановний Анатолію Володимировичу, щиру вдячність за цю безкорисливу допомогу.

Добрі справи не залишаються непоміченими — вони, як маяки, світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших благодійників.

Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваші доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашого пансіонату.

Від колективу та підопічних геріатричного пансіонату Житомирської області.