Овни. У цей період зірки рекомендують вам зайнятися домашніми справами. Вирішуючи побутові питання, що накопичилися, виявляйте увагу й турботу про своїх близьких.

Тельці. Цей тиждень може стати для вас дуже продуктивним. Зірки обіцяють вам зустрічі із цікавими людьми, які в майбутньому стануть корисними для бізнесу.

Близнюки. Для вас ці дні будуть вдалими в сфері роботи та фінансів. Ви отримаєте чимало шансів на просування своїх ідей, ділові зустрічі обіцяють бути успішними.

Раки. Тиждень може подарувати вам чимало приємних сюрпризів. Енергійність і впевненість допоможуть легко та швидко досягти бажаного. У самотніх є шанс зустріти свою половинку.

Леви. У ці дні вам бажано бути більш активними та ініціативними, так ви зможете виявити свої ділові якості повною мірою й досягти відмінних результатів.

Діви. Для вас цей період буде досить успішним. Можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів. Ваші близькі підкажуть нові й корисні ідеї.

Терези. Тиждень обіцяє вам удачу в багатьох сферах життя. Саме час зайнятися важливими справами, пошуком додаткових джерел доходу, відкриттям нових можливостей.

Скорпіони. Ви відчуєте великий заряд енергії, зможете всерйоз зайнятися діловими питаннями і вирішити досить складні завдання з найкращим результатом.

Стрільці. Ловіть удачу і користуйтеся всіма наданими можливостями. Сил для справ, що накопичилися, у вас буде цілком достатньо.

Козероги. Цей період віщує вам відмінний настрій і багато приємних сюрпризів. Подолавши внутрішні страхи та сумніви, ви отримаєте бажане.

Водолії. Тиждень обіцяє вам успіх у професійній сфері. Також цей час сприятливий для вирішення питань через державні служби та інстанції.

Риби. Цей період сприятиме людям, які знають, чого прагнуть. У самотніх є шанс на нові знайомства з подальшим переходом у серйозні стосунки.