«У складний для нашої родини час ми звернулися до «Голосу України» з проханням про допомогу. Адже у наших батьків Олександра і Марії Качановських, що мешкають у селищі Рокитне на Рівненщині, виявили онкохворобу.

Тож 45-річчя їхнього подружнього життя, яке ми мріяли відсвяткувати всією дружною родиною, затьмарили ці сумні діагнози і повністю змінили наше життя. Ми тепер перейняті думками, як вилікувати батьків. А це коштує дуже дорого. Наші ж сім’ї заможними не назвеш. Бо у мене особисто зростає троє діток, сестра теж живе дуже скромно. Але ми економимо на всьому і стараємось зібрати на ліки батькам. Попри це, грошей справді бракує.

Тому й попросили розмістити на сайті «Голосу України» інформацію про нашу біду.

На неї відгукнувся народний депутат України по нашому округу Віктор Ничипорович М’ялик (на знімку). Його помічниця відвідала наших хворих батьків і передала кошти на ліки. Ми щиро вдячні цій чуйній людині за допомогу у цей скрутний час. Нехай Бог Вас оберігає, шановний Вікторе Ничипоровичу.

Це лист сина онкохворого подружжя з Рокитного. Проте читачі, мабуть, розуміють, що лікування онкохворих потребує великих коштів, яких у Качановських немає. Тому й подаємо реквізити картки, на яку наші читачі зможуть переказати кошти на лікування цій бідовій парі: картка Ощадбанку Марії Антонівни Качановської 5167 8032 3930 1463.

Подружжя буде вдячне за кожну гривню.

Вл. інф.