Овни. Цей період сприятиме вирішенню складних завдань, діловим зустрічам і важливим перемовинам, тому можете зайнятися робочими питаннями.

Тельці. Ви отримаєте результат своїх дій, що підніме ваш рівень оптимізму і дасть змогу повноцінно зайнятися важливими справами.

Близнюки. У цей період ви захочете активної діяльності, почнете братися за всі справи одночасно, але тут важливо розставити пріоритети і спрямувати вашу енергію в одне русло.

Раки. Цей тиждень обіцяє вам чимало приємних сюрпризів і в діловій сфері, і на особистому фронті. Це можуть бути цікаві знайомства та багато яскравих емоцій.

Леви. У ці дні на вас очікує спілкування з друзями, які нададуть підтримку вашим справам і запропонують цікаві ідеї для вирішення питань, що накопичилися.

Діви. Для вас цей період буде досить продуктивним. Ви відчуєте себе неймовірно діяльними і товариськими, що допоможе успішно завершити багато справ.

Терези. Ці дні подарують вам багато можливостей для зміцнення матеріального становища та кар’єрного зростання. Ви зможете заручитися підтримкою серйозних людей.

Скорпіони. Можете планувати важливі та складні справи, удача повністю буде на вашому боці. Зірки обіцяють, що все задумане вдаватиметься легко та просто.

Стрільці. Ці дні подарують вам гарний настрій, упевненість у своїх силах і успіх у багатьох починаннях. Обіцяють добрі новини у фінансовому плані та кар’єрі.

Козероги. Для вас цей період буде досить вдалим, ви зможете досягти бажаного в багатьох сферах життя. З’являться цікаві ідеї та можливості для їх втілення.

Водолії. Приходить час успіху, тому можете сміливо планувати складні справи та завдання. Спілкування з однодумцями посилить вашу впевненість у нових задумах.

Риби. Ці дні обіцяють чимало позитивних емоцій — ваші досягнення в кар’єрі та бізнесі стануть приводом для радості, яку ви зможете розділити зі своїми рідними.