Депутати Дубенської міської ради (на знімку) підтримали ініціативу щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Дубно Миколі Пшеничному — відомому краєзнавцю, письменнику, який не так давно відійшов у вічність, та звернення до Рівненської обласної ради про встановлення премії імені Миколи Пшеничного в галузі літератури.

***

У Костополі волонтери організували благодійну акцію зі збору коштів на дороговартісне лікування учениці Костопільської школи № 2 Ані Савчук. Вихованці Будинку школяра та юнацтва, однокласники дівчинки подали на аукціон свої творчі роботи та сувеніри. Представники міської влади приєдналися до благородної справи, придбавши їх. У підсумку 15602 гривні передано мамі школярки. Усі бажають Ані видужати.

***

Дубровицький міський голова Богдан Микульський привітав із 100-річчям Павлину Назарівну Ярмолич із села Великі Озера. Приїхав до найповажнішої за віком у Дубровицькій територіальній громаді мешканки з подарунками, квітами, іменинним тортом і побажаннями міцного здоров’я та ще довгих років життя.

***

Днями в селищі Володимирець — центрі Володимирецької громади музика линула звідусіль у місцевому парку. Хороший настрій і святкову атмосферу створювали вихованці місцевої мистецької школи. Володимирецький селищний голова Василь Ковенько радий, що є така талановита молодь, тож від імені мешканців селища подякував юним музикантам та їхнім педагогам за чудову можливість насолодитися музикою.