Найстарший син Андрій нині в ЗСУ, найменшому Марку нема ще й року. Найперша мамина помічниця — донька Анастасія, яка навчається у дев’ятому класі місцевої школи. Тішать батьків і трирічна Анна-Вікторія та чотирирічний Олесь. Опора пані Юлії — чоловік Юрій — рік і сім місяців був в АТО, захищав від сепаратистів населені пункти Донеччини та Луганщини. Неодноразово як кулеметник брав участь у збройних сутичках із ворогом. Через стан здоров’я (має проблеми з ногою) нині вдома.

Як і всі селяни, Михальчуки тримають господарство: козу, курей, кролів, іншу живність, вирощують врожаї на своїй землі. Це дає змогу харчувати дітей екологічно чистою продукцією. Щодо хобі пані Юлії (на знімку), то це вишивання. Її картини часто експонуються на різноманітних виставках у селі і Гощі. Хоч якою утомленою жінка буде, все ж викроїть час для вишивання.

— Вишиваю для душі, навчилася від мами. Нині намагаюсь навчити цього своїх донечок. У старшої Анастасії вже дещо виходить, а трирічна Анна-Вікторія ще маленька. Хоча, коли вишиваю, постійно крутиться біля мене й подає бісер, — розповідає багатодітна мама, яка вишиває сорочки дітям, подушки, рушники, в’яже їм та собі одяг...

Гоща Рівненської області.

Фото автора.