Урочисте вручення атрибутів обласної премії імені Олександра Гіталова — статуеток «Степовий орел», дипломів та нагрудних знаків — відбулося в рідному селі видатного хлібороба Комишуватому, що в Новоукраїнському районі на Кіровоградщині.

За результатами року найкращим керівником агроформування визнано Валерія Бендяка (ПОСП «Вікторія» Голованівського району). Віталій Бубнов із ТОВ «Прогрес» Олександрійського району відзначений премією як найкращий механізатор. А Олександр Боєчко з ПрАТ «Мар’янівське» Новоукраїнського району — як найкращий агроном.

Із заслуженим визнанням передовиків сільськогосподарського виробництва привітали голова обласної ради Сергій Шульга і директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Марія Чорна (на знімку).

— Минулий рік був тяжким за природними умовами, але зміг показати справжніх господарів землі, які за будь-яких обставин уміють вирощувати гарні врожаї і розвиватися, — зауважив під час вітання лауреатів Сергій Шульга.

Учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятної дошки та пам’ятника Олександру Гіталову і відвідали місцевий краєзнавчий музей.

Фото з офіційного сайту Кіровоградської облради.