Нещодавно до Малина прибули Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, а також представники посольства - фахівці економічного відділу Ганнес Мундінгер та Аліна Іваненко й фахівець відділу преси Томас Арндт.

Основна мета візиту - відвідати заклади охорони здоров'я, куди були залучені кошти Німеччини для втілення окремих проектів. Зокрема, було встановлено металопластикові вікна в Центрі первинної медико-санітарної допомоги та придбано сучасне медичне обладнання для жіночої консультації Малинської міської лікарні. Загальна вартість проектів становила майже півмільйона гривень на умовах співфінансування з Малинською громадою.

За співпрацю та підтримку громади міський голова Олександр Ситайло вручив пані Фельдгузен подяку міської ради. Гостей також супроводжували заступник міського голови Віталій Лукашенко, секретар міськради Василь Майстренко.

Після відвідин гості залишилися задоволені побаченим та вручили відзнаки обом медичним закладам. Наостанок міський голова Олександр Ситайло і пані посол висловили надію на подальшу співпрацю.

Фото автора.