Рішенням суду визнано недійсним свідоцтво про право власності фізичної особи на об’єкти нерухомого майна загальною площею 13 тис. 150 квадратних метрів.

Також заочним рішенням суду скасовано державну реєстрацію зазначених об’єктів нерухомого майна. Суд витребував у фізичної особи нежитлові будинки і споруди на користь Міністерства оборони України.
2019 року підприємець зареєструвала право власності на об’єкт нерухомого майна на вулиці Світанку, 47, що завдало шкоди законним інтересам держави в особливо великих розмірах, оскільки зазначене майно розташоване у військовому містечку № 210, яке звільнилося з 2007 року. А у вересні 2020-го фонди, що належать Міністерству оборони України, незаконно зареєстрували й виставили на продаж як арештоване майно.

Головне управління майна і ресурсів Міноборони звернулося до Державного бюро розслідувань із клопотанням втрутитися в ситуацію. Завдяки належному реагуванню ДБР і відповідно до постанови слідчого судді Заводського районного суду м. Миколаєва у справі торги було зупинено.

За цим фактом військовою прокуратурою Одеського гарнізону внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військової служби) і за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство).

Одеська область.