Ця не примітна з дороги та невеличка гірська річка скоріш нагадує потік, але призвела до поступового руйнування старого мосту, тож його вирішили демонтувати і спорудити новий.

Територія тут лісиста, фактично це околиця селища, майже на межі Надвірнянського та Верховинського районів. За будівництво нового мосту вже взялася бригада ТОВ «ПБС». Фінансування робіт — із державного бюджету, в рамках реалізації Національного проекту «Велике будівництво». Спочатку спорудили поруч переправу, що слугує тимчасовим об’їздом. Ним і послуговуються водії, які добираються дорогою Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський у цій місцевості. Технічний нагляд здійснюють фахівці ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія».

Варто також зазначити, на транспортній магістралі регіону, що проходить територією Івано-Франківщини, Тернопільщини та Хмельниччини від Ворохти до Кривопільського перевалу, влаштували верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону та нанесли горизонтальну дорожню розмітку. Ремонт та оновлення об’єктів на ній дуже важливі для розвитку регіону.