Під час заходу грамотами й подяками нагородили юних переможців та призерів Всеукраїнських та обласних конкурсів і педагогічних працівників, які мають вагомі досягнення в підготовці обдарованих дітей. На зустрічі наголошувалося, що Луганщина багата на таланти. Тож Сергій Гайдай поінформував про започаткування премій від голови облдержадміністрації для обдарованих дітей: 25 тисяч гривень — за перше місце, 15 тисяч — за друге і 10 тисяч гривень — за третє. Голова ОДА запропонував викладачам МАН визначитися з умовами та критеріями конкурсу й найближчим часом надати йому пропозиції.

«Завжди залишайтеся мрійниками, — сказав Сергій Гайдай, звертаючись до юних луганчан. — Бо якщо є мрія, то є мета, яка може вплинути на розвиток нашого краю або цілої країни. Мені дуже приємно, що на нашій Луганщині народжують стільки талановитих, розумних, працьовитих дітей. Майбутнє — за вами!»

Учитель історії Лисичанської багатопрофільної гімназії Тетяна Кулєшова подякувала керівництву області за допомогу викладачам, за те, що успіхи дітей не залишаються поза їхньою увагою.

Музичне привітання учасникам зустрічі подарували естрадний хор «Glorious» і тріо акордеоністів Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

Фото прес-служби Луганської ОДА.